Design a uspořádání restaurace a baru
Úspěch restauračního zařízení se skládá z několika věcí. Nejdůležitější je dobrá kuchyně, a hned na druhém místě – vhodně navržený a zajímavý interiér.
Úspěch restauračního zařízení se skládá z několika věcí. Nejdůležitější je dobrá kuchyně, a hned na druhém místě – vhodně navržený a zajímavý interiér.
Bez ohledu na to, jestli jde o jednu místnost, nebo o síť restaurací, návrh interiéru by měl odpovídat vizi majitelů, stylu šéfkuchaře a být přizpůsoben z hlediska lokality.
Při navrhování interiérů restaurací dbáme jak na estetiku celého zařízení, tak i na jeho funkční uspořádání.
Všechny tyto prvky obrovským způsobem ovlivňují atmosféru, která vládne v prostorách, spokojenost hostů a všeobecné vnímání značky.
Port 2000 – Torzym
posuňte posuvník doleva nebo doprava